Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
湛少雄
Cham Siu-Hung  ♂
Aliases:  湛江,  堪少雄,  湛兆雄,  湛少洪





 
Filmography (1965-1983)
 
  動作設計 (3 films)
    別了親人 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    蕩寇群英 (1978)    
  演員 (94 films)
    999離奇三兇手 (1965)    
    金鼎游龍 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    黑鷹 (1967)    
    危險十七歲 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    太極門 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    豪俠傳 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    劍膽 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    十二金牌 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    鬼怒川 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    血符門 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    群英會 (1972)    
    黑名單 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    山東響馬 (1972)    
    拳頭枕頭 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    血愛 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    英雄榜 (1973)    
    追殺 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    龍虎灘 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    賭人頭 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    神奇奪命計 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    賣身 (1976)    
    大懵成 (1976)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    紮馬 (1978)    
    蕩寇群英 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    歡天喜地一家親 (1978)    
    豬肉榮 (1979)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    鬼馬智多星 (1979)    
    醉蛇小子 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    誓不兩立 (1980) ... 大懶蛇
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    龍形摩橋 (1980)    
    線人 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    執法者 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
    拍拖更 (1982)    
    鯊魚燒賣 (1982)    
    怒火風雲 (1982)    
    滿天神佛 (1983)