Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
舒繡文
Shu Sau-Man  ♀
Aliases:  舒綉文,  舒繡雯




 
Filmography (1933-1956)
 
  演員 (25 films)
    民族生存 (1933)    
    女兒經 (1934) ... 舞女
    空谷蘭 (1934)    
    兄弟行 (1935)    
    夜來香 (1935)    
    女權 (1936)    
    小玲子 (1936)    
    永遠的微笑 (1936)    
    海棠紅 (1936)    
    新舊上海灘 (1936)    
    壓歲錢 (1937)    
    四千金 (1937)    
    夢里乾坤 (1937)    
    生龍活虎 (1937)    
    搖錢樹 (1937)    
    塞上風雲 (1940)    
    一江春水向東流(上)-八年離亂 (1947) ... 王麗珍
    一江春水向東流(下)-天亮前後 (1947) ... 王麗珍
    姊妹劫 (1948)    
    野火春風 (1948) ... 方華
    大涼山恩仇記 (1949) ... 角石母
    春城花落 (1949) ... 金枝, 方日棻
    戀愛之道 (1949) ... 錢蘭英
    兇手 (1952)    
    李時珍 (1956)