Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁珊 (2)
Leung San (2)  ♀
Aliases:  梁姍





 
Filmography (1963-2006)
 
  場記 (1 film)
    故園春夢 (1964)    
  演員 (32 films)
    董小宛 (1963) ... 紫霞
    假婿乘龍 (1964) ... 秋香
    合家歡 (1964)    
    十月新娘 (1965)    
    小忽雷 (1966)    
    審妻 (1966) ... 玉茹
    矇查查的愛情 (1967) ... 金美美
    白領麗人 (1967) ... 陶麗莎
    石敢當 (1968) ... 雲姑
    迴末傳奇 (1968) ... 李太太
    金色年華 (1969) ... 李靜宜
    我的一家 (1969)    
    少男少女 (1969)    
    海燕 (1970) ... 江曼雲
    古鐘風雲 (1970) ... 王玉英
    蕩寇群英 (1978)    
    文仔的肥皂泡 (1981) ... 文哲(張國強)的母親
    衝激21 (1982)    
    魔胎 (1983)    
    第8站 (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    開心鬼撞鬼 (1986) ... 顧家仁妻子
    精裝追女仔 (1987) ... 刁太
    標錯參 (1987)    
    富貴逼人 (1987) ... 新聞部監製 - 呂摩投
    開心快活人 (1987)    
    天若有情 (1990)    
    爛賭財神 (1990)    
    難得有情郎 (1991) ... 蓮母
    烈火青春 (1998)    
    佈局 (1999)    
    我要成名 (2006) ... 輝母