Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁二
Liang Erh  ♂





 
Filmography (1964-1983)
 
  演員 (30 films)
    情人石 (1964) ... 許德仔
    蘭嶼之歌 (1965)    
    山賊 (1966) ... 小栓子
    流浪客 (1966)    
    新娘與我 (1969)    
    糊里糊塗 (1969)    
    真假千金 (1971)    
    妙想天開 (1971)    
    事事如意 (1971)    
    好夢連床 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    五色仙女 (1973)    
    笑王之王 (1974)    
    洛陽橋 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    白蛇大鬧天宮 (1975)    
    糊塗大偵探 (1975)    
    三傻闖世界 (1976)    
    辣椒兵團 (1976)    
    陳靖姑收妖 (1978)    
    小魚吃大魚 (1980)    
    上行列車 (1981)    
    神劍動山河 (1981)    
    傻兵立大功 (1981)    
    紅粉兵團 (1982)    
    孫悟空大戰飛人國 (1982)    
    黑獄大逃亡 (1982)    
    酒色財氣 (1982)    
    糊塗妙諜立大功 (1982)    
    王哥柳哥 (1983)