Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關毅
Guan Yi (1)  ♀
Aliases:  關順華





 
Filmography (1969-1993)
 
  演員 (30 films)
    十三妹 (1969)    
    絕代鏢王 (1969) ... 奶娘
    家在台北 (1970)    
    黑白道 (1971)    
    鬼新娘 (1972)    
    痴痴的愛 (1972)    
    擂台 (1972)    
    縱橫天下 (1972) ... 李慕白的母親
    野虎 (1973)    
    兩隻老虎 (1973)    
    東邊日出西邊雨 (1974)    
    女權步步高 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    濟公活佛 (1975)    
    我是一沙鷗 (1976)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    愛的賊船 (1977)    
    斷指老么 (1979)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    花飛花舞春滿城 (1980)    
    手指拗出 (1981) ... 李進南妻
    女子感化院 (1982)    
    奇門奇術 (1982)    
    黑白珠 (1983)    
    怨女 (1988) ... 老太太
    報告班長2 (1989)    
    異域 (1990) ... 杜老夫人
    在那遙遠的地方 (1993)