Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李皓
Lee Ho (2)  ♂
Aliases:  李浩





 
Filmography (1965-1987)
 
  副導演 (11 films)
    萬箭穿心 (1971)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    水為財 (1974)    
    大懵成 (1976)    
    上海灘 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    猴拳大決鬥 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    八絕 (1980)    
    刺客列傳 (1981)    
  導演 (2 films)
    要命毒狐狸 (1982)    
    血染風采 (1985)    
  場記 (3 films)
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    人蛇鼠 (1977)    
  演員 (85 films)
    小雲雀 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965) ... 山賊
    野姑娘 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    飛天女郎 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    催命符 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    神刀 (1968)    
    玉面飛狐 (1968) ... 錢二虎
    花月良宵 (1968)    
    三燕迎春 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    陰陽刀 (1969)    
    飛刀手 (1969) ... 吳大可
    獨臂刀王 (1969) ... 徐龍
    慾燄狂流 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969) ... 玉面熊
    遺產伍億圓 (1970) ... 黃義强
    大羅劍俠 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    乾坤大醉俠 (1971)    
    齊人樂 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    鳳飛飛 (1971) ... 金盛
    大殺手 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    黑店 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 俘虜兵
    香港過客 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    人魚戀 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    勾魂艷鬼 (1974)    
    烏龍教一 (1974)    
    水為財 (1974) ... 羅拔
    酒吧女郎 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    義劫愛神號 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    醒目雙星香港淘金記 (1975)    
    她 (1976)    
    大懵成 (1976)    
    昨夜,今夜,明夜 (1976)    
    上海灘 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    床上的故事 (1977)    
    猴拳大決鬥 (1978)    
    小李飛刀 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    少林英雄 (1980)    
    金劍 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    二等兵 (1981)    
    誰是無業遊民 (1982)    
    超齡處男 (1985)    
    野戰忍者 (1987)    
  編劇 (1 film)
    要命毒狐狸 (1982)