Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪玲玲
Hung Ling-Ling  ♀





 
Filmography (1961-1985)
 
  演員 (117 films)
    千嬌百媚 (1961)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    西廂記 (1965)    
    野姑娘 (1966)    
    姑娘十八一朵花 (1966) ... 曾文娟
    嫦娥奔月 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    花月佳期 (1967)    
    七俠五義 (1967) ... 宮女
    風流鐵漢 (1967)    
    莫負青春 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    金燕子 (1968)    
    多情妙賊 (1968) ... 茱莉
    千面魔女 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    三笑 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    得左 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969)    
    你的心裡沒有我 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    春火 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    女殺手 (1971)    
    來如風 (1971)    
    火併 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    馬永貞 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 楊家女兵
    仇連環 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    拳頭枕頭 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    黃飛鴻 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    毒女 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    綽頭狀元 (1974)    
    大哥成 (1975)    
    七面人 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    橫衝直撞小福星 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    十字路口 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    索命 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 道姑
    姦魔 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    笑傲江湖 (1978) ... 慧心
    十字鎖喉手 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 全真七子孫不二
    血芙蓉 (1978) ... 韓家女僕
    倚天屠龍記 (1978) ... 斑淑嫻
    冷血十三鷹 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    交貨 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 斑淑嫻
    殺絕 (1978)    
    八萬罪人 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    碟仙 (1980) ... 護士
    少林與武當 (1980) ... 喜娘
    蛇形醉步 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    鐵旗門 (1980) ... 翠紅院老鴇
    邪鬥串 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    知法犯法 (1981)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    長輩 (1981)    
    艷鬼發狂 (1984)    
    花心紅杏 (1985)