Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱耕
Chu Gang
 
Filmography (1966-1993)
 
  監製 (1 film)
    歡天喜地 (1971)    
  製片 (29 films)
    江漢風雲 (1966)    
    水長流 (1970)    
    母親與我 (1971)    
    難忘負心人 (1971)    
    神劍魔劍 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    為你心碎 (1972)    
    金玫瑰 (1972)    
    復仇者 (1973)    
    鐵漢驚魂 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    勢不兩立 (1973)    
    少林五祖 (1974)    
    馬哥波羅 (1975)    
    夢醒情未了 (1975)    
    強與狠 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    八國聯軍 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    江湖漢子 (1977)    
    七十二煞星 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    奇門怪拳 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    林投姐 (1979)    
    大殘拳 (1981)    
    擂台 (1984)    
    神通 (1993)    
  演員 (1 film)
    金玫瑰 (1972)    
  編劇 (1 film)
    傳奇方世玉 (1976)