Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
爾群
Erh Chun  ♂
Aliases:  宋群,  爾羣,  爾





 
Filmography (1957-1977)
 
  副導演 (10 films)
    夜半歌聲 (1962)    
    紅樓夢 (1962)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    龍虎金剛 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    小英雄大鬧唐人街 (1974)    
    黃面老虎 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    心魔 (1975)    
  演員 (122 films)
    你是我的靈魂 (1957)    
    血影燈 (1958) ... 隊長
    血洒情花 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    星島芳蹤 (1959)    
    野花香 (1959)    
    苦兒流浪記 (1960)    
    蜜月風波 (1960) ... 職員甲
    桃花淚 (1960) ... 看屋人
    紅樓電影 (1960) ... 探甲
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    花田錯 (1962)    
    白蛇傳 (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    雪花神劍(上集) (1964)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    血手印 (1964)    
    妲己 (1964)    
    雪花神劍(下集) (1964)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    西廂記 (1965)    
    怒海情仇 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965) ... 文官
    寶蓮燈 (1965)    
    金玉奴 (1965)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    嫦娥奔月 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    風流鐵漢 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    船 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    儒俠 (1967) ... 日月會會眾
    催命符 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    金燕子 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    紅梅閣 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    神刀 (1968)    
    死角 (1969)    
    飛燕金刀 (1969) ... 賭徒
    獨臂刀王 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    獵人 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    大盜歌王 (1969) ... 探員甲
    毒龍潭 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    新不了情 (1970)    
    報仇 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    女子公寓 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    春火 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    火併 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 兵將
    金印仇 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    血符門 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    群英會 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    群英會 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    馬路小英雄 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    龍虎金剛 (1973)    
    黃面老虎 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    心魔 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    鐵拳小子 (1977)