Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
爾群
Erh Chun  ♂
Aliases:  宋群,  爾羣,  爾





 
Filmography (1957-1977)
 
  副導演 (10 films)
    夜半歌聲 (1962)    
    紅樓夢 (1962)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    馬路小英雄 (1973)    
    龍虎金剛 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    小英雄大鬧唐人街 (1974)    
    黃面老虎 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    心魔 (1975)    
  演員 (122 films)
    你是我的靈魂 (1957)    
    血影燈 (1958) ... 隊長
    玉女私情 (1959)    
    血洒情花 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    星島芳蹤 (1959)    
    野花香 (1959)    
    紅樓電影 (1960) ... 探甲
    苦兒流浪記 (1960)    
    蜜月風波 (1960) ... 職員甲
    桃花淚 (1960) ... 看屋人
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    南北一家親 (1962)    
    花田錯 (1962)    
    白蛇傳 (1962)    
    玉堂春 (1964)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    雪花神劍(上集) (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    血手印 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    妲己 (1964)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    雪花神劍(下集) (1964)    
    金玉奴 (1965)    
    西廂記 (1965)    
    怒海情仇 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965) ... 文官
    大地兒女 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    邊城三俠 (1966)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    嫦娥奔月 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    催命符 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    船 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    儒俠 (1967) ... 日月會會眾
    神刀 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    紅梅閣 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    豪俠傳 (1969)    
    死角 (1969)    
    飛燕金刀 (1969) ... 賭徒
    十二金錢鏢 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    獵人 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    大盜歌王 (1969) ... 探員甲
    毒龍潭 (1969)    
    荒江女俠 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    報仇 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    女子公寓 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    春火 (1970)    
    金毛獅王 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    火併 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 兵將
    金印仇 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    血符門 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    群英會 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    群英會 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    鐵娃 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    龍虎金剛 (1973)    
    黃面老虎 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    賭人頭 (1975)    
    心魔 (1975)    
    鐵拳小子 (1977)