Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
小亮哥
Hsiao Liang-Ge  ♂





 
Filmography (1970-2017)
 
  演員 (21 films)
    警告逃妻 (1970) ... 小弟
    百醜大全 (1971)    
    飛龍山 (1971) ... 二虎子童年
    青衫客 (1971)    
    騙術大王 (1971)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    精忠報國 (1972) ... 王貴童年
    死亡界線 (1973)    
    兩隻老虎 (1973)    
    濟公活佛 (1975)    
    鍾馗嫁妹 (1976) ... 阿昆
    刀劍霸王拳 (1977)    
    上行列車 (1981)    
    街頭女郎 (1981)    
    狀元媒 (1982)    
    小飛龍 (1982)    
    開車大吉 (1984)    
    天生寶一對 (1985)    
    英雄無膽 (1989)    
    成功嶺2全面出擊 (1990)    
    大佛普拉斯 (2017)