Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾明昌
Tsang Ming-Cheong  ♂
Aliases:  曾昭昌,  曾錫昌,  小廣東





 
Filmography (1969-1999)
 
  動作設計 (2 films)
    生龍活虎 (1974)    
    死穴拳 (1974)    
  副導演 (1 film)
    冰封奇俠 (1990)    
  演員 (115 films)
    八步追魂 (1969)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    黑白道 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    硬碰硬 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    江湖女兒 (1972)    
    大盜 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    縱橫天下 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    一條龍 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    鐵漢驚魂 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    摶命彈腿 (1973)    
    死亡界線 (1973)    
    廣東打仔 (1973)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    剋星 (1973)    
    黑路 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    大小兩條龍 (1973)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    一代猛龍 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    生龍活虎 (1974)    
    死穴拳 (1974)    
    潮州虎女 (1974) ... 潘七
    飛車龍虎鬥 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    地藏王 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    妙手千金 (1975)    
    人比人笑死人 (1975)    
    獵人 (1975)    
    詠春截拳 (1976)    
    大江南北 (1976)    
    大太監 (1976)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    日落紫禁城 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 日軍
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    狼牙口 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    白玉京 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    千刀萬里追 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    追龍 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    搏命 (1977)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    蛇形刁手 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    大英雄 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    辣手小子 (1979)    
    追命人 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    鐵漢遊龍 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    新南拳北腿 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    寒山飛狐 (1982)    
    洪門三柱香 (1982)    
    小和尚出馬 (1984)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    水滸外傳 (1984)    
    忍武者 (1986)    
    台灣英雄廖添丁 (1987)    
    衛斯理傳奇 (1987)    
    春戲 (1989)    
    火燒島 (1990)    
    冰封奇俠 (1990)    
    反斗馬騮 (1993)    
    雲雨生死戀 (1993)    
    Shaolin Dolemite (1999)