Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
虞金寶
Yu Kam-Po  ♂
Aliases:  阿寶,  虞金保,  盧金寶





 
Filmography (1976-2001)
 
  演員 (79 films)
    大江南北 (1976)    
    鐵馬騮 (1977)    
    清洪幫 (1979)    
    凌晨六點槍聲 (1979)    
    春寒 (1979)    
    茉莉花 (1980)    
    快樂英雄 (1980)    
    孽種 (1980)    
    陽陽俊 (1981)    
    頂爺 (1981)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    再世英雄 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    女性的復仇 (1981)    
    劍神一笑 (1981)    
    賭王千上千 (1981)    
    傳奇人物 (1981)    
    王牌大老千 (1981)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    小妞.大盜.我 (1982)    
    紅粉游俠 (1982)    
    衝破黑漩渦 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    男子漢 (1982)    
    紅粉兵團 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    黑獄大逃亡 (1982)    
    洪門三柱香 (1982)    
    慧眼識英雄 (1982)    
    一支小雨傘 (1983)    
    小妹小子牛仔褲 (1983)    
    風鈴中的刀聲 (1983)    
    忍無可忍 (1984)    
    高粱地裡大麥熟 (1984)    
    忍者大決鬥 (1984)    
    情人,看刀 (1984)    
    龍發威 (1985)    
    慈悲的滋味 (1985)    
    孽子 (1986)    
    頑皮家族 (1986)    
    哈囉殭屍 (1987)    
    命帶桃花 (1987)    
    霊幻襲撃 (1987)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    東方巨龍 (1988)    
    情與法 (1988)    
    新阿里巴巴 (1988)    
    幽幻道士3 (1988)    
    天師叔叔 (1990)    
    火燒島 (1990)    
    向異域挑戰 (1991)    
    虎豹小子 (1991)    
    冬之祭 (1991)    
    五湖四海 (1992)    
    肉體陷阱 (1992)    
    劍霸天下 (1992)    
    劍奴 (1993)    
    奪命婚外情 (1993)    
    萄蛇洪舞 (1993)    
    人肉臘腸 (1993)    
    變色狼 (1993)    
    慾獸 (1994)    
    終極獵殺 (1994)    
    越軌之狼 (1994)    
    生死一線 (1994)    
    新搭錯車 (1995)    
    山中艷譚 (1995)    
    臥底禿鷹 (1995)    
    金瓶梅 (1996) ... 李逵
    新金瓶梅第二卷 (1996)    
    新金瓶梅第五卷 (1996)    
    新金瓶梅第一卷 (1996)    
    新金瓶梅第四卷 (1996)    
    終極火線 (1997)    
    真情少女 (2000)    
    烈火女警花 (2001)    
  燈光 (7 films)
    大蛇王 (1984)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    大蛇王 (1987)    
    奪命婚外情 (1993)    
    慾獸 (1994)    
    終極火線 (1997)    
    香港強姦奇案之割喉 (2001)