Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
日本仔
Yat Boon-Chai  ♂
Aliases:  田自義,  田志義





 
Filmography (1977-2001)
 
  演員 (155 films)
    入冊 (1977)    
    四二六 (1977)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    大路強人 (1978)    
    白粉雙雄 (1978)    
    家法 (1979)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    通天臨記 (1979)    
    瘋劫 (1979)    
    名流浪女夠羌妹 (1979)    
    打籐 (1979)    
    毒計 (1979)    
    點指兵兵 (1979)    
    發圍 (1980)    
    怨婦、淫娃、瘋殺手 (1980)    
    風塵 (1980)    
    夜車 (1980)    
    貓靈 (1980)    
    零點三八 (1980)    
    孖寶闖八關 (1980)    
    兵來賊擋 (1980)    
    執法者 (1981)    
    危險人物 (1981)    
    阿燦有難 (1981)    
    撞板神探電子龜 (1981)    
    阿燦當差 (1981)    
    二等良民 (1981)    
    踩線 (1981)    
    失業生 (1981)    
    鬼域 (1981)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    叻女正傳 (1981)    
    不准掉頭 (1981)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    錢搵錢 (1981)    
    單程路 (1981)    
    傷人十七 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    卒仔抽車 (1982)    
    魔界 (1982)    
    彩雲曲 (1982)    
    花劫 (1982)    
    摩登雜差 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    賊性 (1982)    
    夜驚魂 (1982)    
    Friend 過打 Band (1982)    
    愛人女神 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    盜腦耇 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    獵頭 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    狼來了 (1982)    
    越南仔 (1982)    
    田雞過河 (1983)    
    摩登衙門 (1983) ... 日本仔
    叔侄•縮窒 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    少爺威威 (1983)    
    風水二十年 (1983)    
    殺過界 (1983)    
    我愛夜來香 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    小生作反 (1983)    
    瘋血 (1983)    
    血中血 (1983)    
    雷霆出擊 (1983)    
    空心大少爺 (1983)    
    車魂 (1983)    
    火拼油尖區 (1983)    
    退休探長 (1983)    
    邪花劫 (1983)    
    家在香港 (1983)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    全家福 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    停不了的愛 (1984)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    孖襟兄弟 (1984)    
    上天救命 (1984)    
    行錯姻緣路 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    大小不良 (1984)    
    艷鬼發狂 (1984)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
    鬼線人 (1984)    
    夾心沙展 (1984)    
    公僕 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    雪兒 (1984)    
    花心蘿蔔 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    好彩撞到你 (1984)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    打工皇帝 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    吉人天相 (1985)    
    恭喜發財 (1985)    
    青春差 (1985)    
    拖錯車 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    花心紅杏 (1985)    
    摩登神探 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    飛虎奇兵 (1985)    
    反斗妹 (1985) ... 警察乙
    歌舞昇平 (1985)    
    超齡處男 (1985)    
    歡場 (1985)    
    龍鳳智多星 (1985)    
    操行零分 (1986) ... 警員
    我要金龜婿 (1986)    
    壞女孩 (1986)    
    我的愛神 (1986)    
    師姐撞邪 (1986)    
    神探朱古力 (1986)    
    雙龍吐珠 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    冒牌大賊 (1986)    
    殺妻二人組 (1986)    
    江湖正傳 (1987)    
    Ninja Vs Ninja (1987)    
    精裝追女仔 (1987)    
    一屋兩妻 (1987)    
    你OK,我OK! (1987)    
    四大天王 (1987)    
    開心快活人 (1987)    
    表哥到 (1987)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    好女十八嫁 (1988)    
    大話神探 (1988) ... 日本仔
    龍虎智多星 (1988)    
    一妻兩夫 (1988)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    亡命天涯 (1988)    
    最佳損友 (1988)    
    奪寶龍虎鬥 (1989)    
    警察也移民 (1989)    
    精裝追女仔之3狼之一族 (1989)    
    再見王老五 (1989)    
    喋血風雲 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    嘩鬼住正隔籬 (1990)    
    小偷亞星 (1990)    
    出土奇兵 (1990)    
    快樂的小雞 (1990)    
    起尾注 (1990)    
    天師捉姦 (1990)    
    賊聖 (1991)    
    佈局 (1991)    
    與查理斯午餐 (2001)