Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱今
Chu Gam  ♂





 
Filmography (1960-1977)
 
  場記 (3 films)
    教我如何不想他 (1963)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    情天長恨 (1964)    
  演員 (126 films)
    野玫瑰之戀 (1960)    
    夜半歌聲 (1962)    
    鳳還巢 (1963)    
    萬花迎春 (1964)    
    紅伶淚 (1965)    
    何日君再來 (1966)    
    亂世兒女 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    特警零零九 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    船 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    星月爭輝 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    催命符 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    雲泥 (1968)    
    三燕迎春 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    太極門 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    陰陽刀 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    蓮花寨 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    椰林春戀 (1969)    
    獵人 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    裸屍痕 (1969)    
    裸血 (1969)    
    死角 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    大盜歌王 (1969) ... 探員丙
    武林風雲 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    春火 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    斷魂刀 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    報仇 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    來如風 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    愛奴 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    鴻運當頭 (1972) ... 錢如明
    黑店 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    玉女嬉春 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    江湖行 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    北地胭脂 (1973) ... 二伙計
    警察 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    毒女 (1973)    
    戀情三千里 (1973)    
    血証 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    舞衣 (1974)    
    香港73 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    天網 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    危機四伏 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    朋友 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    販賣人口 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    早熟 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    危險的十七歲 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    神拳飛龍 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    七面人 (1975)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    鐵拳小子 (1977)