Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張鴻基
Cheung Hung-Gei  ♂
Aliases:  小黑 (2)





 
Filmography (1972-1997)
 
  動作設計 (1 film)
    豪情雄心 (1997)    
  演員 (87 films)
    黃浦灘頭 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    忍 (1972)    
    十面威風 (1973)    
    義膽 (1973)    
    黑道行 (1973)    
    復仇者 (1973)    
    剋星 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    亡命煞星 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    勢不兩立 (1973)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    死穴拳 (1974)    
    死囚 (1974)    
    大地龍種 (1974)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    英雄榜 (1975)    
    金羅漢 (1976)    
    森山虎 (1976)    
    上海灘 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    風塵六傑 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    金木水火土 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    豬仔血淚 (1979)    
    南王北丐 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    秘帖 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    天狼星 (1979)    
    折劍傳奇 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    辣手小子 (1979)    
    旅 (1979)    
    搶孤 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    遊方和尚 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    金劍 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    七巧鳳凰碧玉刀 (1980)    
    龍的影子 (1981)    
    飛豹行動 (1981)    
    御劍伏魔 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    新南拳北腿 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    再世英雄 (1981)    
    刺客列傳 (1981)    
    大殘拳 (1981)    
    少林寺三十六福星 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    血旗變 (1982)    
    賣命邊緣 (1982)    
    錯誤的腳步 (1983)    
    少林與太極 (1983)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    田莊阿哥 (1983)    
    北海雙仙戲烏龍 (1984)    
    開車大吉 (1984)    
    朋友兄弟 (1984)    
    特工追兇 (1986)    
    台灣英雄廖添丁 (1987)    
    中華戰士 (1987)    
    流氓世家 (1989)    
    豪情雄心 (1997)