Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
駱明(1)
Lok Ming (1)  ♂
 
Filmography (1948-1972)
 
  化妝 (19 films)
    五姑娘 (1960)    
    崑崙三女俠夜盜香魂帕 (1961)    
    關東三女俠 (1961)    
    黑夜飛頭記 (1961)    
    雙劍盟(上集) (1962)    
    福慧雙修 (1962)    
    傻偵探 (1962)    
    雙劍盟(大結局) (1962)    
    野花戀 (1962)    
    小兒女 (1963)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    金蝙蝠 (1966)    
    金蝙蝠尋寶復仇 (1966)    
    白天鵝 (1967)    
    粉紅色炸彈 (1967)    
    風塵客 (1968)    
    太極門 (1968)    
    虎山行 (1969)    
    今天不上課 (1972)    
  演員 (4 films)
    鐵血男兒 (1948) ... 仲康妻
    歌女之歌 (1948) ... 房客
    禁婚記 (1951)    
    太太傳奇 (1957) ... 宋太太