Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
駱明(1)
Lok Ming (1)  ♂
 
Filmography (1948-1972)
 
  化妝 (19 films)
    五姑娘 (1960)    
    黑夜飛頭記 (1961)    
    崑崙三女俠夜盜香魂帕 (1961)    
    關東三女俠 (1961)    
    野花戀 (1962)    
    雙劍盟(上集) (1962)    
    福慧雙修 (1962)    
    傻偵探 (1962)    
    雙劍盟(大結局) (1962)    
    小兒女 (1963)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    金蝙蝠尋寶復仇 (1966)    
    金蝙蝠 (1966)    
    粉紅色炸彈 (1967)    
    白天鵝 (1967)    
    太極門 (1968)    
    風塵客 (1968)    
    虎山行 (1969)    
    今天不上課 (1972)    
  演員 (4 films)
    歌女之歌 (1948) ... 房客
    鐵血男兒 (1948) ... 仲康妻
    禁婚記 (1951)    
    太太傳奇 (1957) ... 宋太太