Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李龍吟
Lee Lung-Yam  ♂





 
Filmography (1975-2006)
 
  動作設計 (3 films)
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    刺客列傳 (1981)    
    荒漠英雄傳 (1981)    
  副導演 (1 film)
    黑道火狐狸 (1990)    
  演員 (48 films)
    紅孩兒 (1975)    
    新精武門 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    日落紫禁城 (1976)    
    風塵六傑 (1977)    
    火鳳凰 (1978)    
    第三把飛刀 (1978)    
    奔出江湖路 (1978)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    多情雙寶環 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    大惡客 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    六合八法 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    十三癲和尚 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    臭小子 (1980)    
    二等兵續集 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    二等兵 (1981)    
    荒漠英雄傳 (1981)    
    新南拳北腿 (1981)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    血旗變 (1982)    
    大輪迴 (1983)    
    黑玫瑰 (1983)    
    北海雙仙戲烏龍 (1984)    
    水滸外傳 (1984)    
    殺手輓歌 (1989)    
    黑道火狐狸 (1990)    
    醉俠行 (1991)    
    省港第一殺手 (1997)    
    荊軻刺秦王 (1998) ... 店主
    新街口 (2006)