Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王國輝
Wang Kuo-Fei  ♂
Aliases:  王國揮





 
Filmography (1971-1999)
 
  演員 (85 films)
    一夫官聞 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    縱橫天下 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    廣東打仔 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    狼對狼 (1973)    
    虎膽追魂 (1974)    
    大追蹤 (1974)    
    中國車夫 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    獵人 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    詭計 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    白蛇大鬧天宮 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    唐山截拳道 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    詠春大兄 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    甘聯珠 (1976)    
    大太監 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    龍王三太子 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    血玉 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    血連環 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    搏命 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    白玉京 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    第三把飛刀 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    追獵 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    Tiger Man (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    神腿 (1979) ... 飛虎
    棍王 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    追命人 (1979)    
    辣手小子 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    少林英雄 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    蓋世奇花 (1981)    
    刺客列傳 (1981)    
    御劍伏魔 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    寒山飛狐 (1982)    
    賣命邊緣 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    小刀會 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    撞鬼 (1983)    
    大輪迴 (1983)    
    九子天魔 (1984)    
    霹靂情 (1985)    
    烽火佳人 (1987)    
    情與法 (1988)    
    Shaolin Dolemite (1999)