Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李超俊
Max Lee Chiu-Chun  ♂
Aliases:  師父仔 ,  師傅仔





 
Filmography (1969-1992)
 
  動作設計 (12 films)
    廣東小老虎 (1973)    
    河南别曲 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    黃砂塵 (1973)    
    珠江大風暴 (1974)    
    紅樓春上春 (1978)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    武當二十八奇 (1980)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    癲馬靈猴 (1982)    
  監製 (4 films)
    法律無情 (1988)    
    越軌行動 (1990)    
    關人鬼事 (1991)    
    沙丘戰士 (1992)    
  導演 (4 films)
    無里頭島 (1982)    
    還我少林 (1984)    
    法律無情 (1988)    
    關人鬼事 (1991)    
  演員 (54 films)
    人頭馬 (1969)    
    椰林春戀 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    小煞星 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    報仇 (1970)    
    雙俠 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    火併 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    方世玉 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    精武門 (1972) ... 虹口道場武人
    惡客 (1972)    
    快活林 (1972)    
    黃砂塵 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    警察 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    黃砂塵 (1973)    
    河南别曲 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    珠江大風暴 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    講數 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    四二六 (1977)    
    爛鬼與車頭 (1978)    
    大路強人 (1978)    
    紅樓春上春 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    一零八 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    偷渡來客 (1979)    
    林世榮 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    通天老虎 (1980)    
    喜劇王 (1980)    
    武當二十八奇 (1980)    
    無里頭島 (1982)    
    摩登神探 (1985)    
    師姐撞邪 (1986)    
  出品人 (3 films)
    越軌行動 (1990)    
    關人鬼事 (1991)    
    沙丘戰士 (1992)