Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳醒棠
Chan Seng-Tong  ♂





 
Filmography (1955-1992)
 
  演員 (92 films)
    雄寡婦 (1955)    
    西廂記 (1956)    
    包公合珠記 (1957)    
    胡不歸 (1958)    
    七賢春 (1958)    
    黃飛鴻擂台鬥三虎 (1958) ... 魯倫
    雪峰魔女 (1960)    
    五毒白骨鞭 (1960)    
    古墓追魂劍 (1961)    
    風塵俠侶 (1961)    
    危巢小鳳 (1962)    
    白帝城會妻 (1962) ... 楚侯
    神眼峨眉尋太子 (1962)    
    大明群英會 (1962)    
    血滴龍鳳杯 (1963)    
    劍俠金縷衣(上集) (1963) ... 查本初
    白蟒鬧龍 (1963)    
    劍俠金縷衣(下集) (1963) ... 查本初
    一劍恩仇 (1964)    
    天堂、地獄、水晶宮 (1965) ... 海龍王
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    黃飛鴻虎爪會群英 (1967) ... 田蛟
    大刺客 (1967)    
    神刀 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    黃飛鴻醒獅獨霸梅花樁 (1968) ... 打手乙
    玉面飛狐 (1968)    
    黃飛鴻醉打八金剛 (1968) ... 插翼金剛
    死角 (1969)    
    黃飛鴻巧奪鯊魚青 (1969) ... 人頭蛇
    江湖第一劍 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    三招了 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
    報仇 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    奪命閻羅 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    三十六殺手 (1971) ... -
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    神劍魔劍 (1971)    
    追擊 (1971)    
    功夫小子 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    天涯客 (1972)    
    拳門 (1972)    
    偷渡客 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    阿牛入城記 (1974)    
    猴拳寇四 (1974)    
    二龍爭珠 (1974) ... 打手
    絕招 (1974)    
    瘋狂大笨賊 (1974)    
    大蛟龍 (1974)    
    中國神打 (1975)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    蠱惑佬尋春 (1975)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    漩渦 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    偷渡來客 (1979)    
    鬼影神功 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    零點三八 (1980)    
    阿福與土佬 (1980)    
    懵佬,大賊,傻偵探 (1980)    
    知法犯法 (1981)    
    二等良民 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    靚妹仔 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    花劫 (1982)    
    毒蠱 (1983)    
    毒咒 (1985)    
    月亮 星星 太陽 (1988)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    我來自北京 (1992)    
    龍之根 (1992)