Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐家拳
Tang Chia-Chuan  ♂
Aliases:  陳正 (2),  陳震 (2)





 
Filmography (1970-1995)
 
  動作設計 (4 films)
    桃花三娘子 (1975)    
    大喇嘛 (1978)    
    笑笑小酒渦 (1978)    
    天下無敵 (1978)    
  演員 (38 films)
    血手觀音 (1970)    
    冷面殺手 (1971)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    江湖女兒 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    義氣傳義氣 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    猛漢狂徒 (1972)    
    猛虎闖關 (1973)    
    十面威風 (1973)    
    血性男兒 (1974)    
    蛇犬大英雄 (1974)    
    尚方寶劍 (1975)    
    桃花三娘子 (1975)    
    白蛇大鬧天宮 (1975)    
    金色太陽 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    千刀萬里追 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    通天老鼠下江南 (1978)    
    天下無敵 (1978)    
    大喇嘛 (1978)    
    大地飛鷹 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    鬼搭手 (1979)    
    決鬥死亡塔 (1979)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    小城故事 (1980)    
    龍虎旋風 (1982)    
    霹靂女王蜂 (1985)    
    霹靂女王蜂 (忍者版本) (1985)    
    東方武神 (1995)