Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
方沛霖
Fang Pei-Lin  ♂
 
Filmography (1932-1948)
 
  導演 (18 films)
    化身姑娘續集 (1936)    
    化身姑娘 (1936)    
    雷雨 (1938)    
    四集化身姑娘 (1939)    
    武則天 (1939)    
    珍珠塔 (1940)    
    銀槍盜 (1941)    
    薔薇處處開 (1942)    
    夜長夢多 (1943)    
    凌波仙子 (1943)    
    鳳凰于飛 (1944)    
    萬紫千紅 (1944)    
    鸞鳳和鳴 (1944)    
    鶯飛人間 (1946)    
    青青河邊草 (1947)    
    風月恩仇 (1948)    
    歌女之歌 (1948)    
    花外流鶯 (1948)    
  美術 (10 films)
    南國之春 (1932)    
    野玫瑰 (1932)    
    粉紅色的夢 (1932)    
    小玩意 (1933)    
    天明 (1933)    
    漁光曲 (1934)    
    暴風雨 (1935)    
    時勢英雄 (1935)    
    明末遺恨 (1939)    
    武則天 (1939)    
  編劇 (1 film)
    雷雨 (1938)