Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
方沛霖
Fang Pei-Lin  ♂
 
Filmography (1932-1948)
 
  導演 (13 films)
    化身姑娘 (1936)    
    武則天 (1939)    
    銀槍盜 (1941)    
    薔薇處處開 (1942)    
    凌波仙子 (1943)    
    夜長夢多 (1943)    
    鳳凰于飛 (1944)    
    萬紫千紅 (1944)    
    鸞鳳和鳴 (1944)    
    青青河邊草 (1947)    
    風月恩仇 (1948)    
    歌女之歌 (1948)    
    花外流鶯 (1948)    
  美術 (6 films)
    南國之春 (1932)    
    野玫瑰 (1932)    
    天明 (1933)    
    小玩意 (1933)    
    武則天 (1939)    
    明末遺恨 (1939)