Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
染野行雄
Someno Yukio  ♂
Aliases:  染野,  梁野行雄





 
Filmography (1968-2010)
 
  動作設計 (1 film)
    大林巴 (1978)    
  監製 (3 films)
    重振精武門 (1998)    
    一代梟雄-曹操 (1999)    
    李逵傳奇 (1999)    
  製片 (1 film)
    天使行動 (1987)    
  助理指導 (1 film)
    忍者潛龍 (1984)    
  演員 (42 films)
    狂戀時 (1968)    
    毒龍潭 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    俠士行 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    來如風 (1971)    
    大軍閥 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 番將
    霹靂拳 (1972)    
    群英會 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    猛虎下山 (1973) ... 小島
    黑人物 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    賊王 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    師兄出馬 (1973)    
    人魚戀 (1973)    
    賊王 (1973)    
    一山五虎 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    國術十段 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    蛇妖精 (1974)    
    賭人頭 (1975)    
    大毒梟 (1975)    
    蛇頭人 (1975)    
    八國聯軍 (1976) ... 日本軍官
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    大毛見小毛 (1981) ... 大毛松
    龍之忍者 (1982)    
    忍者潛龍 (1984)    
  策劃 (3 films)
    十面埋伏 (1989)    
    功夫廚神 (2009)    
    等著你回來 (2010)    
  出品人 (1 film)
    靈幻七小寶 (1988)