Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
彭順
Oxide Pang Shun  ♂
Aliases:  彭氏兄弟,  七條



 
Filmography (2002-2016)
 
  監製 (16 films)
    阿孖有難 (2004)    
    死亡寫真 (2004)    
    鬼域 (2006)    
    妄想 (2006)    
    C+偵探 (2007)    
    塚愛 (2007)    
    森冤 (2007)    
    愛鬥大 (2008)    
    愛情故事 (2009)    
    風雲2 (2009)    
    愛出貓 (2009)    
    童眼 (2010)    
    夢遊 (2011)    
    B+偵探 (2011)    
    同謀 (2013)    
    逃出生天 (2013)    
  故事 (1 film)
    見鬼10 (2005)    
  導演 (18 films)
    見鬼 (2002)    
    見鬼2 (2004)    
    死亡寫真 (2004)    
    見鬼10 (2005)    
    鬼域 (2006)    
    妄想 (2006)    
    C+偵探 (2007)    
    愛鬥大 (2008)    
    愛情故事 (2009)    
    愛出貓 (2009)    
    風雲2 (2009)    
    童眼 (2010)    
    B+偵探 (2011)    
    夢遊 (2011)    
    逃出生天 (2013)    
    同謀 (2013)    
    宅女偵探桂香 (2015)    
    我的戰爭 (2016)    
  剪接 (4 films)
    見鬼 (2002)    
    見鬼2 (2004)    
    鬼域 (2006)    
    我的戰爭 (2016)    
  編劇 (13 films)
    見鬼 (2002)    
    死亡寫真 (2004)    
    妄想 (2006)    
    鬼域 (2006)    
    C+偵探 (2007)    
    風雲2 (2009)    
    愛情故事 (2009)    
    愛出貓 (2009)    
    童眼 (2010)    
    B+偵探 (2011)    
    夢遊 (2011)    
    逃出生天 (2013)    
    同謀 (2013)