Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
藍偉烈
Lan Wei-Lieh  ♂





 
Filmography (1941-1981)
 
  製片 (2 films)
    火燒少林寺 (1950)    
    火燒玉石琵琶精 (1950)    
  演員 (147 films)
    英烈傳 (1941) ... 關白
    紅粉盜 (1948) ... 韓武
    曼波女郎 (1957)    
    金蓮花 (1957) ... 無賴乙
    香格里拉 (1957) ... 獵戶甲
    人財兩得 (1958)    
    江山美人 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    苦兒流浪記 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    南北和 (1961)    
    女婷玉火海殲仇 (1961)    
    白蛇傳 (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    原野奇俠傳 (1963) ... -
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    閰惜姣 (1963)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    潘金蓮 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    雪花神劍(上集) (1964)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    妲己 (1964) ... 紂王大將
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    雪花神劍(下集) (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    血手印 (1964)    
    聊齋誌異 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    六指琴魔(上集) (1965)    
    西廂記 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    六指琴魔(下集) (1965)    
    玉女英魂(下集) (1965) ... 天狼神魔
    無字天書 (1965)    
    玉女英魂(上集) (1965)    
    西遊記 (1966) ... 妖魔王
    魂斷奈何天 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    女秀才 (1966)    
    女黑俠木蘭花 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    野姑娘 (1966)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    慾海情魔 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    儒俠 (1967) ... 呂強部屬
    特警零零九 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    七俠五義 (1967) ... 皇宮守衛
    盜劍 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    玉面飛狐 (1968)    
    三燕迎春 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    紅辣椒 (1968) ... 李九
    笑面俠 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    奪魂鈴 (1968) ... 萬春
    花月良宵 (1968)    
    神刀 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    拜倒石榴裙 (1968) ... 幫辦
    千面大盜 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    八步追魂 (1969)    
    人頭馬 (1969) ... 王政
    飛刀手 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    三笑 (1969)    
    死角 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    飛燕金刀 (1969) ... 衙差
    殺氣嚴霜 (1969) ... 陳鳥
    虎膽 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    大盜歌王 (1969) ... 探員丁
    鐵手無情 (1969)    
    報仇 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    春火 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970) ... 馬千里
    餓狼谷 (1970)    
    無名英雄 (1971) ... 副官長
    血酒天牢 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    鐵膽神龍 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    火併 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    仙女下凡 (1972)    
    快活林 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    太陰指 (1972) ... 龍八
    葫蘆神仙 (1972)    
    群英會 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 番將
    水滸傳 (1972)    
    功夫小子 (1972) ... 小北
    硬漢功夫本 (1973)    
    珠江大風暴 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    花飛滿城春 (1975)    
    大毛見小毛 (1981)