Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉剛(1)
Lau Gong  ♂
Aliases:  劉岡,  劉國興





 
Filmography (1967-1974)
 
  演員 (41 films)
    大刺客 (1967)    
    催命符 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    金燕子 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    鐵手無情 (1969)    
    飛刀手 (1969) ... 宋孝
    豪俠傳 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    獨臂刀王 (1969) ... 燕雲
    保鏢 (1969) ... 雷轟
    陰陽刀 (1969)    
    小煞星 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    十三太保 (1970) ... 李存進
    遊俠兒 (1970)    
    報仇 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    雙俠 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 兵將
    鷹王 (1971)    
    四騎士 (1972)    
    惡客 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    潮州大風暴 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    死亡挑戰 (1974)