Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金軍
Chin Chun  ♂





 
Filmography (1954-1981)
 
  製片 (2 films)
    狼吻 (1975)    
    出術 (1977)    
  場記 (4 films)
    春光無限好 (1957)    
    安琪兒 (1958)    
    貂蟬 (1958)    
    妙手回春 (1958)    
  演員 (274 films)
    長相思 (1954) ... 車廠司理
    新玉堂春 (1954)    
    仙國奇緣 (1954) ... 金軍
    歡樂年年 (1956)    
    西遊記 (1956) ... 樵夫
    呂四娘 (1958)    
    一見鍾情 (1958)    
    貂蟬 (1958)    
    江山美人 (1959)    
    百花公主 (1959)    
    倩女幽魂 (1960)    
    後門 (1960)    
    紅樓電影 (1960) ... 法醫
    桃花淚 (1960) ... 醫生甲
    玉樓三鳳 (1960)    
    自由戀愛 (1960)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    不了情 (1961)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    小雲雀 (1965)    
    金玉奴 (1965)    
    最長的一夜 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    嫦娥奔月 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    盜劍 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    催命符 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    少年十五二十時 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    血痕鏡 (1967) ... 陶阿九
    菁菁 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    神刀 (1968)    
    太極門 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    相思河畔 (1969)    
    盜璽 (1969)    
    裸血 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    黑豹 (1969)    
    三招了 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    蓮花寨 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    遊俠兒 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    春火 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    報仇 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    大丈夫能屈能伸 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    大賊王 (1970)    
    殺機 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    鬼流星 (1971)    
    降龍伏虎 (1971) ... 捕頭甲
    鬼太監 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    情人的秘密 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 客店掌櫃
    血符門 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    來如風 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    追擊 (1971)    
    聾啞劍 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    重逢 (1971)    
    我為你痴迷 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    群英會 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    精武門 (1972) ... 日本領事
    壁虎 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    色字頭上一把刀 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    玉女嬉春 (1972) ... 衛子雲
    餓虎狂龍 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    男子漢 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    應召女郎 (1973)    
    仇愛 (1973)    
    土匪 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    戀情三千里 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    血証 (1973)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    香港73 (1974)    
    天網 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    電單車 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    朋友 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    早熟 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    港澳傳奇 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    風雲八千里 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    狼吻 (1975)    
    七面人 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    降頭 (1975)    
    危險的十七歲 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    神打 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    金粉神仙手 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    毒后秘史 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    阿茂正傳 (1976)    
    死囚 (1976)    
    池女 (1976)    
    哈哈笑 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    秋霞 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    索命 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    鐵拳小子 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 賭客
    白玉老虎 (1977)    
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    發錢寒 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 債戶
    出術 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    破戒 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    螳螂 (1978) ... 大臣
    蕭十一郎 (1978)    
    賣身契 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978) ... 花會東家
    子曰:食色性也 (1978)    
    孔雀王朝 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    林亞珍老虎魚蝦蟹 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    插翅難飛 (1980)    
    請帖 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    蠱 (1981)    
    錢搵錢 (1981) ... 電影公司的大老闆