Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金軍
Chin Chun  ♂





 
Filmography (1954-1981)
 
  製片 (2 films)
    狼吻 (1975)    
    出術 (1977)    
  場記 (4 films)
    春光無限好 (1957)    
    安琪兒 (1958)    
    貂蟬 (1958)    
    妙手回春 (1958)    
  演員 (277 films)
    仙國奇緣 (1954) ... 金軍
    新玉堂春 (1954) ... 歹徒
    長相思 (1954) ... 車廠司理
    西遊記 (1956) ... 樵夫
    歡樂年年 (1956)    
    一見鍾情 (1958)    
    呂四娘 (1958)    
    貂蟬 (1958)    
    雙雄奪美 (1959)    
    百花公主 (1959)    
    江山美人 (1959)    
    倩女幽魂 (1960)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    紅樓電影 (1960) ... 法醫
    自由戀愛 (1960)    
    桃花淚 (1960) ... 醫生甲
    後門 (1960)    
    不了情 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    玉堂春 (1964)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    金玉奴 (1965)    
    最長的一夜 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    嫦娥奔月 (1966)    
    落馬湖 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    藍與黑(下) (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    香江花月夜 (1967)    
    催命符 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    血痕鏡 (1967) ... 陶阿九
    少年十五二十時 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    紅辣椒 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    神刀 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    太極門 (1968)    
    鐵手無情 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    裸血 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    三招了 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    蓮花寨 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    盜璽 (1969)    
    黑豹 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    新不了情 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    大丈夫能屈能伸 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    春火 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    報仇 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    雙喜臨門 (1970)    
    大賊王 (1970)    
    殺機 (1970)    
    夕陽戀人 (1971)    
    來如風 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    降龍伏虎 (1971) ... 捕頭甲
    鬼怒川 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    五枝紅杏 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    情人的秘密 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 客店掌櫃
    血符門 (1971)    
    重逢 (1971)    
    我為你痴迷 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    追擊 (1971)    
    聾啞劍 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    香港過客 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    輕煙 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    色字頭上一把刀 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    精武門 (1972) ... 日本領事
    大軍閥 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    群英會 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    玉女嬉春 (1972) ... 衛子雲
    小毒龍 (1972)    
    血証 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    戀情三千里 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    應召女郎 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    土匪 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    仇愛 (1973)    
    赤膽好漢 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    香港73 (1974)    
    天網 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    電單車 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    朋友 (1974)    
    早熟 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    大哥成 (1975)    
    狼吻 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    降頭 (1975)    
    風雲八千里 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    七面人 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    危險的十七歲 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    金粉神仙手 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    神打 (1975)    
    阿茂正傳 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    池女 (1976)    
    哈哈笑 (1976)    
    秋霞 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    死囚 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    索命 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    虎女紳士拆白黨 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    破戒 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 債戶
    出術 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 賭客
    風花雪月 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    發錢寒 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    乾隆下揚州 (1978) ... 花會東家
    螳螂 (1978) ... 大臣
    賣身契 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    林亞珍老虎魚蝦蟹 (1979)    
    隻手遮天 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    請帖 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    蠱 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    錢搵錢 (1981) ... 電影公司的大老闆