Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊奎玉
Yang Kuei-Yu  ♂
Aliases:  楊金玉





 
Filmography (1964-1980)
 
  道具 (1 film)
    親情 (1966)    
  演員 (122 films)
    情人石 (1964)    
    山賊 (1966)    
    毒玫瑰 (1966)    
    春夢了無痕 (1968)    
    目蓮救母 (1968)    
    狼與天使 (1968) ... 王昆
    風塵三俠 (1968)    
    武士盟 (1969)    
    虎山行 (1969)    
    濟公活佛 (1969)    
    神威寶刀 (1969)    
    路客與刀客 (1970)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    十八羅漢 (1970)    
    水長流 (1970)    
    再見阿郎 (1970)    
    小飛俠 (1970)    
    濟公小神仙 (1970)    
    長江一號 (1970)    
    大地龍蛇 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    劍 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    六福茶樓 (1971)    
    大地春雷 (1971)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    鐵扇神劍 (1971)    
    落鷹峽 (1971)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    小人物出頭記 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    雙鎗王八妹 (1971)    
    童子功 (1971)    
    擂台 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    燕子李三 (1972)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    義氣傳義氣 (1972)    
    江湖女兒 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    她怎麼辦 (1972)    
    大盜 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    孫悟空大戰紅孩兒 (1972) ... 蛤蟆精
    仇 (1972)    
    猛虎闖關 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
    狼對狼 (1973)    
    鐵漢驚魂 (1973)    
    十面威風 (1973)    
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    鐵漢驚魂 (1973)    
    眼中釘 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    迷霧疑雲 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    雙龍谷 (1974)    
    大佬 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    熊心豹膽 (1974)    
    鬼馬兩金剛 (1974)    
    中國車夫 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    生龍活虎 (1974)    
    賊公計 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    雲深不知處 (1975)    
    詭計 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    強與狠 (1975)    
    虎穴屠龍 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    吾土吾民 (1975)    
    地藏王 (1975)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 日本軍官
    海韻 (1976)    
    男歡女愛 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    八國聯軍 (1976) ... 日本軍官
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    上海灘 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    神刀流星拳 (1978)    
    通天老鼠下江南 (1978)    
    火燄掌與寒冰手 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    要命的小方 (1979)    
    盤古開天地 (1979)    
    秘帖 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    神捕 (1979)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    瘋女十八年 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    追命人 (1979)    
    桃花戀 (1979)    
    武當二十八奇 (1980)    
    玉釵盟 (1980)