Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃梅
Wong Mei (1)  ♂
Aliases:  黃妺,  黃雄,  黃家雄,  黃妹,  王昧





 
Filmography (1964-1986)
 
  動作設計 (10 films)
    猛漢 (1973)    
    大毒梟 (1975)    
    龍門秘指 (1976)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
  演員 (155 films)
    如來神掌(四集) (1964)    
    頭獎馬票 (1964)    
    如來神掌(二集) (1964)    
    出嫁從妻 (1965)    
    荒江三女俠 (1965)    
    珍珠淚 (1965)    
    血字第一號 (1965)    
    通緝令 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    濟公鬥八仙 (1966)    
    金指環 (1966)    
    神劍震江湖 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    飛賊金絲貓 (1967)    
    黑殺星 (1967)    
    藍色夜總會 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    方世玉三打木人巷 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    殺手劍 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968)    
    藍鷹 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    四色復仇劍 (1968)    
    神刀 (1968)    
    神鞭俠 (1968)    
    八步追魂 (1969)    
    江湖第一劍 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    小武士 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    飛賊白菊花 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    黃飛鴻神威伏三煞 (1969)    
    大羅劍俠 (1970)    
    報仇 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    新獨臂刀 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    來如風 (1971)    
    飛俠神刀 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    四騎士 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    快活林 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    馬永貞 (1972) ... 馬永貞友人
    方世玉 (1972)    
    群英會 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    惡客 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    五虎將 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    血証 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    黑夜怪客 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    警察 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    土匪 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    五大漢 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    啼笑夫妻 (1974)    
    電單車 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    大毒梟 (1975)    
    後生 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    七面人 (1975)    
    神打 (1975)    
    龍虎走天涯 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    油鬼子 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    死囚 (1976)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977) ... 盲俠
    天螺大破五行陣 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    破戒 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    龍虎門 (1979)    
    阿福與土佬 (1980)    
    少林佛家大道 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    怒火風雲 (1982)    
    蜈蚣咒 (1982)    
    傻探出更 (1984)    
    警賊兄弟 (1986)