Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉浩龍
Wilfred Lau Ho-Lung  ♂





 
Filmography (2002-2019)
 
  演員 (46 films)
    飛虎雄師 (2002)    
    當男人變成女人 (2002)    
    魂魄唔齊 (2002) ... 十仔
    飛虎雄師之中環茶室兇殺案 (2002) ... 飛虎隊員
    飛虎雄師之點指兵兵 (2003) ... 飛虎隊員
    飛虎雄師之槍王行動 (2003) ... 飛虎隊員
    飛虎雄師之復仇 (2003) ... 飛虎隊員
    飛虎雄師之邊緣人 (2003) ... 飛虎隊員
    飛虎雄師之英雄本色 (2003) ... 飛虎隊員
    飛虎雄師之再戰江湖 (2003) ... 飛虎隊員
    飛虎雄師之救世者 (2003) ... 飛虎隊員
    飛虎雄師之劫金風暴 (2003) ... 飛虎隊員
    擁抱每一刻花火 (2005) ... 楊Sir
    醒獅 (2007)    
    大搜查之女 (2008) ... 霍青龍
    神鎗手 (2009) ... 雪人
    死神傻了 (2009) ... 的士司機
    東風破 (2010)    
    飛砂風中轉 (2010) ... 永仁
    李小龍 (2010) ... 魏君子
    花田囍事2010 (2010) ... 港男
    火龍 (2010) ... 阿海
    為你鍾情 (2010) ... 私家偵探 Leslie
    B+偵探 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011) ... 徐海
    第二人生 (2012)    
    高海拔之戀II (2012) ... 小磊
    八星報喜 (2012) ... 劉浩龍
    車手 (2012) ... 陳翔朋友
    DIVA華麗之後 (2012) ... 南
    春嬌與志明 (2012) ... 陳強
    爛滾夫鬥爛滾妻 (2013)    
    末日派對 (2013)    
    盲探 (2013) ... [粵語配音員]
    竊聽風雲3 (2014)    
    十二金鴨 (2015)    
    十月初五的月光 (2015)    
    燈塔下的戀人 (2015)    
    全力扣殺 (2015)    
    失戀日 (2016)    
    兇手還未睡 (2016)    
    追龍 (2017) ... 細威
    某日某月 (2018) ... 代課老師
    臥底巨星 (2018)    
    洩密者們 (2018)    
    家和萬事驚 (2019)