Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬影
Ma Ying (2)  ♂
Aliases:  馬鴻信





 
Filmography (1964-1977)
 
  演員 (32 films)
    八十八號情報員 (1964)    
    山賊 (1966) ... 洪老大
    毒玫瑰 (1966)    
    風流鐵漢 (1967)    
    催命符 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    玉面飛狐 (1968) ... 錢大雄
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    怪俠 (1968) ... 大黑子
    神刀 (1968)    
    諜海花 (1968) ... 喬治
    春滿乾坤 (1968)    
    三燕迎春 (1968) ... 楊老師
    千面大盜 (1968)    
    狐俠 (1968) ... (none)
    追魂鏢 (1968)    
    燕娘 (1969) ... 笑面虎
    千面魔女 (1969)    
    女俠賣人頭 (1970) ... 朱氏四兄弟
    十二金牌 (1970)    
    愛情的代價 (1970) ... 買主
    鐵羅漢 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    玉女親情 (1970)    
    十四女英豪 (1972) ... 番將
    大內高手 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    群英會 (1972)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    阿牛入城記 (1974)    
    俠士鏢客殺手 (1977)