Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊烈(1)
Yang Lieh  ♂





 
Filmography (1964-2001)
 
  演員 (109 films)
    天字第一號 (1964)    
    虎山行 (1969)    
    再見台北 (1969)    
    翠屏山 (1969)    
    奪命閻羅 (1970)    
    黑旋風 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    群星會 (1970)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    甘羅拜相 (1971)    
    青衫客 (1971)    
    大地春雷 (1971)    
    黑白傘 (1971)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    母與女 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    萬家樂 (1971)    
    狂風沙 (1972)    
    秋決 (1972) ... 死囚
    東西南北風 (1972)    
    縱橫天下 (1972)    
    忍 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    心蘭的故事 (1972)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    燕子李三 (1972)    
    怒火 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    糊塗大將軍 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    彩雲飛 (1973)    
    天龍地虎 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    勢不兩立 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    大佬 (1974)    
    大風波 (1974)    
    死囚 (1974)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    夢游女殺手 (1974)    
    大地龍種 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    我父我夫我子 (1974)    
    天后 (1975)    
    人比人笑死人 (1975)    
    女兵日記 (1975)    
    賊公計 (1975)    
    吾土吾民 (1975)    
    大明英烈 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    雲深不知處 (1975)    
    海韻 (1976)    
    日月童子 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    劍霜刃 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    碧雲天 (1976)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    愛有明天 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    十二生南 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    菩提門 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    結婚三級跳 (1979)    
    早安台北 (1979)    
    李鐵拐成仙 (1979)    
    夢拳蘭花手 (1979)    
    神捕 (1979)    
    光頭十二嬌娃 (1979)    
    又見春天 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    小小羊兒要回家 (1981)    
    溫拿五虎 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    情探 (1981)    
    大遠景 (1982)    
    神勇女煞星 (1982)    
    愛的羽毛在飄 (1982)    
    十八層地獄 (1982)    
    最長的一夜 (1983)    
    大輪迴 (1983)    
    邪撞邪 (1983)    
    風東飛九萬星 (1983)    
    玉卿嫂 (1984)    
    賣妻 (1985)    
    愛是做鬼也愛 (1986)    
    烽火佳人 (1987)    
    戰龍計劃 (1989)    
    江湖女記者 (1989)    
    成功嶺2全面出擊 (1990)    
    大哥大續集 (1990) ... 黑道份子,被TAKE殺死
    打通關 (1990)    
    火燒島 (1990)    
    鄭進一的鬼故事 (1990)    
    自由門神 (2001)