Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳鳳真
Chen Feng-Chen  ♂
Aliases:  陳鳳鎮,  진봉진





 
Filmography (1970-1977)
 
  演員 (27 films)
    血鿄風雷莊 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    血酒天牢 (1971)    
    鳳飛飛 (1971) ... 金標
    六刺客 (1971) ... 張守正
    雙俠 (1971)    
    落葉飛刀 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    太陰指 (1972) ... 朱劍
    雙拳道 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    賣命 (1973)    
    女集中營 (1973) ... 老張
    老虎燕星 (1973)    
    黑豹 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    黑髮 (1974)    
    少林門 (1976)    
    下流社會 (1976) ... 李成功
    老虎嶺女子監獄 (1976)    
    國際警察 (1976)    
    王龍 (1976)    
    首弟子 (1976)    
    破戒 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    老虎嶺女子監獄 2 (1977)