Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡威(1)
Woo Wai (2)  ♂
Aliases:  胡維





 
Filmography (1968-1973)
 
  副導演 (1 film)
    神劍魔劍 (1971)    
  演員 (39 films)
    千手佛 (1968)    
    青春的旋律 (1968) ... 馬小山
    蒙妮妲日記 (1968) ... 森美
    笑面俠 (1968) ... 小五子
    雁翎刀 (1968)    
    七大盜 (1968)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    一劍情深 (1969) ... -
    楓林渡 (1969) ... 曾阿牛
    乘龍快婿 (1969) ... 季先生
    鐵骨傳 (1969)    
    龍吟虎嘯 (1969)    
    盜璽 (1969)    
    聊齋誌異三集 (1969) ... 3)
    狼與狼 (1969)    
    翠寒谷 (1970) ... 方仲龍
    報仇 (1970)    
    神槍手 (1970) ... 夥計小狗子
    家有賢妻 (1970)    
    洪福齊天 (1970) ... 賊人乙
    火鳥第一號 (1970)    
    關不住的春光 (1970)    
    雙俠 (1971)    
    火併 (1971)    
    神劍魔劍 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    大破白蓮教 (1971)    
    神劍魔劍 (1971) ... 神偷
    拳擊 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 火車駕駛
    金印仇 (1971)    
    大內高手 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    惡客 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    蕩寇誌 (1973)