Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡威(1)
Woo Wai (2)  ♂
Aliases:  胡維





 
Filmography (1968-1989)
 
  副導演 (1 film)
    神劍魔劍 (1971)    
  演員 (42 films)
    青春的旋律 (1968) ... 馬小山
    笑面俠 (1968)    
    雁翎刀 (1968)    
    七大盜 (1968)    
    蒙妮妲日記 (1968) ... 森美
    千手佛 (1968)    
    一劍情深 (1969) ... -
    楓林渡 (1969) ... 曾阿牛
    乘龍快婿 (1969) ... 季先生
    神經刀 (1969)    
    龍吟虎嘯 (1969)    
    盜璽 (1969)    
    狼與狼 (1969)    
    鐵骨傳 (1969)    
    聊齋誌異三集 (1969) ... 3)
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    神槍手 (1970) ... 夥計小狗子
    火鳥第一號 (1970)    
    報仇 (1970)    
    家有賢妻 (1970)    
    洪福齊天 (1970) ... 賊人乙
    關不住的春光 (1970)    
    翠寒谷 (1970) ... 方仲龍
    大破白蓮教 (1971)    
    神劍魔劍 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    火併 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 火車駕駛
    神劍魔劍 (1971) ... 神偷
    血酒天牢 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    我們要洞房 (1972)    
    惡客 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    蕩寇誌 (1973)    
    辛亥雙十 (1981)    
    烽火佳人 (1987)    
    魯冰花 (1989) ... 廚師