Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
向羊
Hsiang Yang  ♂
Aliases:  向陽





 
Filmography (1970-1991)
 
  製片 (1 film)
    奪命閻羅 (1970)    
  演員 (15 films)
    十三條蟲 (1970)    
    十八羅漢 (1970)    
    雲州大儒俠 (1971) ... 大飛龍
    頭條好漢 (1971)    
    大地龍蛇 (1971)    
    隴上春痕 (1971) ... 曹舅舅
    秋決 (1972) ... 農夫
    五色仙女 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    風流怪事 (1974)    
    白蛇大鬧天宮 (1975)    
    天后 (1975)    
    夏日假期玫瑰花 (1976)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    香港豪放女學生 (1991)    
  編劇 (8 films)
    頭條好漢 (1971)    
    龍虎豹 (1972)    
    烈日狂風 (1973)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    中國車夫 (1974)    
    夜半钟声心胆寒 (1977)    
    七十二煞星 (1978)