Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉茂
Yeh Mao  ♂
Aliases:  葉武





 
Filmography (1969-1979)
 
  動作設計 (1 film)
    唐山虎 (1973)    
  助理指導 (1 film)
    鬼門太極 (1971)    
  演員 (33 films)
    絕代鏢王 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    劍王子 (1969)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    刀王劍王 (1970)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    金頭鷹 (1970)    
    鬼見愁 (1970) ... 常平
    鬼門太極 (1971)    
    獨霸天下 (1971)    
    童子功 (1971)    
    惡報 (1972)    
    奪命拳王 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    中國鈇人 (1973)    
    猛龍大殺手 (1973)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    決不低頭 (1973)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    唐山虎 (1973)    
    賊賊賊 (1974)    
    夢游女殺手 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    火燒少林寺 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    少林兄弟 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    十大弟子 (1979)