Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳東橋
Wu Tong-Chiao  ♂





 
Filmography (1971-1983)
 
  動作設計 (9 films)
    大地龍蛇 (1971)    
    鐵掌穿腸腿 (1971)    
    寒風手 (1972)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    上海灘 (1972)    
    翻山虎 (1972)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    大風波 (1974)    
    詭計 (1975)    
  製片 (1 film)
    尚方寶劍 (1975)    
  副導演 (2 films)
    血性男兒 (1974)    
    大喇嘛 (1978)    
  助理指導 (1 film)
    威震四方 (1972)    
  演員 (40 films)
    大地龍蛇 (1971)    
    鐵掌穿腸腿 (1971)    
    挑戰 (1971)    
    翻山虎 (1972)    
    惡報 (1972)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    拳王之王 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    義氣傳義氣 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    擂台 (1972)    
    上海灘 (1972)    
    狂龍雪佌 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    十面威風 (1973)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    少林功夫 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    小子有種 (1974)    
    百勝堂 (1974)    
    大風波 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    擒兇 (1974)    
    血性男兒 (1974)    
    北京人 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    詭計 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    大喇嘛 (1978)    
    軟骨真奶 (1979)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    亡命忍者 (1983)