Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱少華
Chu Siu-Wa  ♂
Aliases:  華俊





 
Filmography (1972-1991)
 
  動作設計 (1 film)
    黑色大亨 (1981)    
  演員 (61 films)
    中國人 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    東方漢 (1973)    
    中國頑皮豹 (1973)    
    拳影 (1973)    
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    威猛金龍 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    強與狠 (1975)    
    保鑣 (1976)    
    包青天 (1976)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    人虎戀 (1977)    
    魔鬼怪鷹 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    太極氣功 (1978)    
    神龍 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    鶴形伏虎鬥蚊龍 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    盤古開天地 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    浪子神劍 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    伏擊 (1979)    
    笑拳怪招 (1979)    
    旅 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    勝利者 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    鐵漢遊龍 (1979)    
    黑色大亨 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    苦海女神龍 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    大殘拳 (1981)    
    忍拳威震巴黎 (1981)    
    黑市夫人 (1982)    
    笑面殺手傻小子 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    誰人了解我 (1983)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    虎鷹 (1983)    
    浪子與舞女 (1983)    
    帶槍過境 (1984)    
    朋友兄弟 (1984)    
    惡漢笑擊隊 (1985)    
    煉獄天使 (1987)    
    美國博仔 (1991)