Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李影(2)
Li Ying (8)  ♂
Aliases:  李忠英





 
Filmography (1949-1997)
 
  導演 (5 films)
    龍吟虎嘯 (1969)    
    霸行三千里 (1971)    
    新羅生門 (1971)    
    盲俠鬥白狼 (1972)    
    夜半钟声心胆寒 (1977)    
  演員 (167 films)
    阿里山風雲 (1949)    
    永不分離 (1951)    
    惡夢初醒 (1951) ... 羅小湖
    烽火麗人 (1953)    
    嘉禾生春 (1953)    
    風塵劫 (1953)    
    寶島大動脈 (1953)    
    千金丈夫 (1954)    
    梅崗春回 (1955)    
    歧路 (1955)    
    碧海同舟 (1956)    
    關山行 (1956)    
    錦繡前程 (1957)    
    夜盡天明 (1957)    
    甘蔗姑娘 (1958) ... 林金士
    血濺日月潭 (1958)    
    長風萬里 (1958) ... 李教授
    苦女尋親記 (1958) ... 明倫
    蕩婦與聖女 (1959)    
    永結同心 (1959)    
    殺子報 (1959)    
    脂粉間諜網 (1960) ... 李五
    音容劫 (1960)    
    女俠飛紅巾 (1961)    
    警網情鴛 (1961) ... 洪非
    天下父母心 (1961)    
    閰惜姣 (1963)    
    四海一家親 (1963)    
    海灣風雲 (1963)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    天字第一號 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    生死關頭 (1964) ... 山本少佐
    黑森林 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    大地兒女 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965) ... 田雲山
    七七敢死隊 (1965)    
    心花朵朵開 (1965)    
    萬古流芳 (1965) ... 趙朔
    西遊記 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    藍與黑(下) (1966) ... 鄭總司令
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966) ... 金星
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    藍與黑(上) (1966) ... 鄭總司令
    野姑娘 (1966)    
    新陳三五娘 (1967)    
    英雄膽 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    黃金島 (1967)    
    龍 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    血戰八大盜 (1968) ... 福伯
    游龍戲鳳 (1968)    
    水上人家 (1968)    
    太太萬歲 (1968)    
    金刀怪客 (1968) ... 張家莊莊主張飛虎
    神經刀 (1969)    
    黑風嶺 (1969) ... 杜維
    楊子江風雲 (1969)    
    藍色的夢 (1969) ... 表兄郭平
    龍吟虎嘯 (1969) ... 林雲
    家有賢妻 (1970)    
    董夫人 (1970) ... 張二叔
    火鳥第一號 (1970)    
    龍沐香 (1970) ... 孤木老人
    玉樓春夢 (1970)    
    洪福齊天 (1970)    
    鷹爪手 (1970) ... 李文豹
    壯士血 (1970)    
    我不要離婚 (1970)    
    嫁不嫁 (1970)    
    花心財神 (1970)    
    恭喜發財 (1970)    
    殺戒 (1970)    
    劍 (1971)    
    騙術大王 (1971)    
    時來運轉 (1971) ... 李總經理
    聾啞劍 (1971) ... 童九英
    大地龍蛇 (1971) ... 化平
    新羅生門 (1971)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    報恩刀 (1971)    
    蛇王與閻王 (1972) ... 李太白
    盲俠鬥白狼 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    傻大姐 (1972)    
    仇 (1972)    
    屠虎嶺 (1972) ... 侯父
    好夢連床 (1972)    
    麒麟掌 (1973)    
    鐵漢驚魂 (1973)    
    除霸 (1973)    
    女豪傑 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    牛家大院 (1974)    
    天堂 (1974)    
    罪惡滔天 (1974) ... 參謀長
    燕飛翔 (1974)    
    女兵日記 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    愛在心 (1975)    
    鬼琵琶 (1975)    
    大明英烈 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    包公奇案 (1975)    
    地藏王 (1975)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    大太監 (1976)    
    包公斬駙馬 (1976)    
    日落紫禁城 (1976)    
    鐵馬騮 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    十三女尼 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    孟麗君 (1977)    
    佛法無邊 (1978)    
    少林十八銅女 (1978)    
    冷血寒玉獅 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    神捕 (1979)    
    祝老三笑譚 (1979)    
    江湖半醉俠 (1979)    
    斷指老么 (1979)    
    戀愛反斗星 (1980)    
    有我無敵 (1980)    
    源 (1980)    
    玉釵盟 (1980)    
    博多夜船 (1980)    
    皇天后土 (1981) ... 李成
    王牌大老千 (1981)    
    貓頭鷹 (1981) ... 李尋歡(小小李師父)
    教兄 (1981)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    沙家十五女英豪 (1981)    
    磨牙的女人 (1982)    
    神勇女煞星 (1982)    
    詹典嫂告御狀 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    黑獄大逃亡 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    糊塗妙諜立大功 (1982)    
    失節 (1982)    
    凶劫 (1982)    
    洪門三柱香 (1982)    
    凶劫 (1982)    
    迷你特攻隊 (1983)    
    四狼 (1983)    
    人蛇大戰 (1983)    
    天下第一 (1983)    
    七隻狐狸 (1985)    
    勇闖江湖 (1986)    
    梅珍 (1987)    
    怨女 (1988) ... 九爺
    步步殺機 (1996)    
    挑戰 (1997)    
  編劇 (2 films)
    龍吟虎嘯 (1969)    
    霸行三千里 (1971)