Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳濠
Chan Ho (3)  ♂





 
Filmography (1949-1976)
 
  化妝 (13 films)
    兩代女性 (1960)    
    後門 (1960)    
    考道 (1960)    
    玉女求凰 (1961)    
    神仙老虎狗 (1961)    
    神童奪寶 (1961)    
    賣吻記 (1961)    
    花田錯 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    山東馬永貞 (1962)    
    武則天 (1963)    
    秦香蓮 (1964)    
    大馬戲團 (1964)    
  演員 (108 films)
    神秘女俠 (1949) ... 劉會長
    雨夜歌聲 (1950) ... 張少爺
    媽媽不要走 (1952) ... 劉子疇
    虎落平陽 (1952) ... 難民
    新母性 (1952) ... 劉子疇
    此恨綿綿 (1952)    
    逃婚 (1952) ... 親友
    江湖兒女 (1952) ... 流氓乙
    名女人別傳 (1953) ... 莊二爺
    美男子 (1953) ... 老王
    碧雲天 (1953) ... 流氓
    白衣紅淚 (1953)    
    有求不應 (1953) ... 老九
    新西廂記 (1953)    
    孽海情天 (1953) ... 僕人
    兩面人 (1953) ... 滿天星
    怨女情癡 (1953) ... 舞客 A
    碧血黃花 (1954)    
    女兒心 (1954)    
    仙國奇緣 (1954) ... 南極仙翁
    新玉堂春 (1954)    
    真假濟公 (1955)    
    妲己 (1955) ... 崇侯虎
    傳統 (1955) ... 孫占鰲
    搖錢樹 (1955)    
    江湖奇俠(下集大結局) (1956)    
    臥薪嘗膽 (1956) ... 伯嚭
    西遊記 (1956) ... 牛魔王
    紅紅 (1956) ... 吳佐治
    馥蘭姐姐 (1956)    
    雪裡紅 (1956)    
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    野火 (1957)    
    愛與罪 (1957)    
    袁世凱 (1957)    
    多情河 (1957)    
    海王子 (1958) ... 師爺
    風流冤家 (1958)    
    毒玫瑰 (1958)    
    女大十八變 (1958)    
    慾海情花 (1959)    
    湘女多情 (1959)    
    歌迷小姐 (1959)    
    兩傻大鬧太空 (1959)    
    多情恨 (1959)    
    喜相逢 (1960)    
    入室佳人 (1960) ... 老楊
    玉樓三鳳 (1960) ... 金老頭
    江水東流 (1960) ... 胡祕書
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    我是殺人犯 (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    南北和 (1961)    
    神仙老虎狗 (1961)    
    猿女孟麗絲 (1961)    
    花好月圓 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    一段情 (1962)    
    山東馬永貞 (1962) ... 黃龍
    萍水奇緣 (1962)    
    秦香蓮 (1964) ... 劉逵
    無字天書 (1965)    
    黃金難買美人心 (1965)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    新陳三五娘 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    怪劍 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    麒麟寨 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    小魔俠 (1969) ... 崔二叔
    豪俠傳 (1969)    
    神劍游龍 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    降龍伏虎 (1971) ... 王沛
    惡虎村 (1971)    
    血爪 (1971)    
    情人的秘密 (1971)    
    飛俠神刀 (1971) ... 沈天山
    女捕快 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    愛奴 (1972)    
    馬永貞 (1972) ... 金鈴子四叔
    壁虎 (1972)    
    小雜種 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    四王一后 (1974)    
    虎辮子 (1974)    
    天網 (1974)    
    港澳傳奇 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    賭王大騙局 (1976)    
    五毒天羅 (1976)