Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
賈魯石
Chia Lu-Shih  ♂





 
Filmography (1967-1989)
 
  化妝 (26 films)
    十三妹 (1969)    
    路客與刀客 (1970)    
    紅鬍子 (1971)    
    女拳師 (1972)    
    彩雲飛 (1973)    
    近水樓台 (1974)    
    海鷗飛處 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    獵人 (1975)    
    浪花 (1976)    
    海韻 (1976)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    我是一片雲 (1977)    
    尋夢的孩子 (1979)    
    小城故事 (1980)    
    媽!不要死在我背上! (1981)    
    同班同學 (1981)    
    飄零的雨中花 (1982)    
    畢業班 (1982)    
    台上台下 (1983)    
    慈悲的滋味 (1985)    
    校園檔案 (1985)    
    打鬼救夫 (1985)    
    嘩鬼學校 (1988)    
    英雄與狗熊 (1988)    
    國中女生 (1989)    
  演員 (31 films)
    貂蟬與呂布 (1967)    
    大劍客 (1968)    
    龍城十日 (1969) ... 居退之
    武林龍虎鬥 (1970) ... 黃有才
    烈火 (1970) ... 鄭雲
    十萬金山 (1971)    
    俠女 (1971) ... 楊漣
    刺蠻王 (1971) ... 莊主
    風從哪裡來 (1972)    
    女拳師 (1972) ... 耿父
    桂芬 (1973)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    海鷗飛處 (1974)    
    婚姻大事 (1974)    
    吾土吾民 (1975)    
    獵人 (1975)    
    賊公計 (1975)    
    桃花三娘子 (1975)    
    浪花 (1976)    
    刺客 (1976)    
    海韻 (1976)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    大喇嘛 (1978)    
    尋夢的孩子 (1979)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    同班同學 (1981)    
    畢業班 (1982)    
    台上台下 (1983)    
    大輪迴 (1983)    
    安安 (1984)