Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江南(1)
Chiang Nan (2)  ♂
Aliases:  林大超





 
Filmography (1965-1981)
 
  副導演 (3 films)
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
  導演 (5 films)
    少林叛徒 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    新雨夜花 (1978)    
    十三癲和尚 (1980)    
  執行導演 (1 film)
    雙馬連環 (1979)    
  演員 (38 films)
    愛情三線路 (1965)    
    英雄難過美人關 (1965)    
    虎咬虎 (1966) ... 未婚夫
    金色情奪戰 (1966)    
    阿狗兄與藝妲 (1966)    
    大色藝妲 (1966)    
    糊塗兄弟 (1966)    
    歌女情淚 (1967)    
    阿西, 阿西 (1967)    
    日落春暉 (1967) ... 萬建中
    為君心悲傷 (1967)    
    一代劍王 (1968) ... 黑龍俠
    滿面春風 (1968)    
    阿西做大舅 (1968)    
    無緣的人 (1968)    
    春宵一刻值千金 (1969)    
    劍王子 (1969) ... 王少華
    絕代鏢王 (1969) ... 韓武崑
    盲女勾魂劍 (1970)    
    一代歌王 (1970)    
    鐵扇神劍 (1971) ... 衛平
    劍女幽魂 (1971)    
    獨霸天下 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    盲俠飛龍劍 (1971) ... 天勳
    鬼門太極 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    惡報 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    死穴拳 (1974)    
    風塵女郎 (1975)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    武當二十八奇 (1980)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
  策劃 (4 films)
    火燒少林寺 (1976)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    冬梅 (1980)    
    武當二十八奇 (1980)