Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李欣華(1)
Li Hsin-Hua  ♂





 
Filmography (1970-1979)
 
  演員 (21 films)
    狐妻 (1970) ... 玄光法師
    十三條蟲 (1970)    
    大地龍蛇 (1971) ... 崔金龍
    雲州大儒俠 (1971) ... 史艷文
    唐山功夫 (1974)    
    亡命天涯 (1974)    
    北京人 (1974)    
    天后 (1975)    
    女兵日記 (1975)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    白玉京 (1977)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    南北雙俠 (1977)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    新雨夜花 (1978)    
    大鷹王 (1979)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    秘帖 (1979)