Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王昌熾
Wang Chang-Chi  ♂





 
Filmography (1965-1993)
 
  製片 (1 film)
    小白龍 (1975)    
  副導演 (3 films)
    鐵頭皇帝 (1967)    
    盤絲洞 (1967)    
    三更冤 (1967)    
  演員 (34 films)
    一江春水向東流 (1965)    
    邊城三俠 (1966)    
    黑白道 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    百醜大全 (1971)    
    狂風沙 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    摶命彈腿 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    鐵漢驚魂 (1973)    
    罪惡滔天 (1974)    
    霹靂小子 (1974) ... 胡大昌
    包公奇案 (1975)    
    小白龍 (1975)    
    女兵日記 (1975)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    大太監 (1976)    
    八國聯軍 (1976) ... 翻譯
    蔡李佛小子 (1976)    
    燈籠街 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    風飄飄鬼飄飄 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    乞丐與藝妲 (1979)    
    汪洋中的一條船 (1979)    
    醉猴女 (1979)    
    套房出租 (1980)    
    職業兇手 (1981)    
    血雨鴛鴦奪魂笛 (1981)    
    吹牛大王 (1982)    
    撞鬼 (1983)    
    九子天魔 (1984)    
    神通 (1993)