Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葛天(1)
Ke Tian  ♂





 
Filmography (1968-1982)
 
  演員 (45 films)
    血戰八大盜 (1968)    
    天王劍 (1968)    
    金刀怪客 (1968)    
    龍吟虎嘯 (1969)    
    聽音劍 (1969)    
    藍色的夢 (1969)    
    恭喜發財 (1970) ... 彭大
    我愛莎莎 (1970)    
    鬼皮 (1970)    
    殺戒 (1970)    
    神龍奇俠 (1970)    
    大賊王 (1970)    
    雪路血路 (1970) ... -
    火鳥第一號 (1970)    
    大劍士 (1970)    
    雲姑 (1971)    
    霸行三千里 (1971)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    伏虎榜 (1972) ... 笑狼
    蛇王與閻王 (1972)    
    頭號鐵人 (1973)    
    以毒攻毒 (1974)    
    大陰謀 (1974)    
    八百壯士 (1975)    
    大忠烈 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    陰陽有情天 (1976)    
    火鳳凰 (1978)    
    斷指老么 (1979)    
    江湖半醉俠 (1979)    
    悲之秋 (1979)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    源 (1980)    
    就是溜溜的她 (1980) ... 紡織企業經理
    玉釵盟 (1980)    
    二等兵 (1981)    
    單挑 (1981)    
    皇天后土 (1981) ... 孔達三
    溫拿五虎 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    上海社曾 (1981)    
    上行列車 (1981)    
    翹家的女孩 (1982)    
    觀世音與海龍王 (1982)