Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李冠章
Li Kuan-Chang  ♂





 
Filmography (1953-1983)
 
  監製 (2 films)
    猛虎闖關 (1973)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
  導演 (17 films)
    大怪俠 (1966)    
    桃園三結義 (1968)    
    龍門三劍俠 (1968)    
    飛燕女俠 (1968)    
    獨臂俠 (1968)    
    武林六傑 (1969)    
    十八羅漢 (1970)    
    金頭鷹 (1970)    
    刀王劍王 (1970)    
    大財神 (1970)    
    萬家樂 (1971)    
    猛虎闖關 (1973)    
    頭號鐵人 (1973)    
    蛇犬大英雄 (1974)    
    金色太陽 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    百戰保山河 (1979)    
  演員 (65 films)
    烽火麗人 (1953)    
    歧路 (1955)    
    梅崗春回 (1955)    
    關山行 (1956)    
    錦繡前程 (1957)    
    長風萬里 (1958) ... 金胖子
    歸來 (1958)    
    甘蔗姑娘 (1958) ... 周招
    苦女尋親記 (1958)    
    玫瑰戀 (1959)    
    王哥柳哥遊台灣(上集) (1959) ... 王哥
    永結同心 (1959)    
    豬八戒救美大戰金錢豹 (1959) ... 豬八戒/王小姐
    王哥柳哥遊台灣(下集) (1959)    
    音容劫 (1960)    
    脂粉間諜網 (1960)    
    王哥柳哥好過年 (1961)    
    天下父母心 (1961)    
    宜室宜家 (1961)    
    虎妞 (1961)    
    驚某大丈夫 (1962)    
    白賊七 (1962)    
    王哥柳哥過五關 (1962)    
    七爺八爺 (1962)    
    白賊七續集 (1962)    
    海灣風雲 (1963)    
    七仙女 (1963) ... 傅員外
    街頭巷尾 (1963) ... 石三泰
    高雄發的尾班車 (1963) ... 客串樂隊領班
    四海一家親 (1963)    
    真假兇手 (1964)    
    七仙女 (1964)    
    銀海風光 (1964)    
    七仙女 (1964)    
    西施 (1965) ... 王孫雒
    江漢風雲 (1966)    
    毒玫瑰 (1966)    
    大怪俠 (1966)    
    王哥柳哥007 (1966) ... 王哥
    橋 (1966)    
    女人島間諜戰 (1966)    
    日出,日落 (1967)    
    女鏢師 (1968)    
    謎一樣的愛情 (1968)    
    天下第一劍 (1968)    
    狼與天使 (1968) ... 胖哥
    無情刀 (1968) ... 秦大朝
    武林六傑 (1969)    
    明日又天涯 (1969) ... 販毒頭子
    紫金鏢 (1969)    
    花心財神 (1970)    
    大財神 (1970)    
    劍 (1971)    
    豪俠霍元甲 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    萬家樂 (1971)    
    中國拳 (1972)    
    血豹 (1972)    
    頭號鐵人 (1973)    
    蛇犬大英雄 (1974)    
    糊塗大偵探 (1975)    
    成功嶺上 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    十殿閻羅 (1981)    
    人蛇大戰 (1983)    
  策劃 (2 films)
    謎一樣的愛情 (1968)    
    烈日狂風野火 (1977)    
  出品人 (1 film)
    頭號鐵人 (1973)    
  編劇 (3 films)
    刀王劍王 (1970)    
    十八羅漢 (1970)    
    金頭鷹 (1970)