Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡軍
Hu Jun (1)  ♂





 
Filmography (1992-2017)
 
  製片 (1 film)
    我的唐朝兄弟 (2009)    
  演員 (32 films)
    黑雪 (1992)    
    黑火 (1993)    
    怒海紅顔 (1994)    
    歌手 (1996)    
    東宮西宮 (1996)    
    藍宇 (2001)    
    金雞 (2002) ... 葉繼歡
    無間道II (2003) ... 陸啟昌
    長恨歌 (2005) ... 李忠德
    破釜沉舟 (2005)    
    鴻門宴 (2005)    
    好奇害死貓 (2006)    
    霸王 (2006)    
    落葉歸根 (2007) ... 卡車司機
    集結號 (2007) ... 劉澤水
    赤壁 (2008) ... 趙雲
    一個人的奧林匹克 (2008)    
    赤壁:決戰天下 (2009) ... 趙雲
    十月圍城 (2009) ... 閻孝國
    我的唐朝兄弟 (2009) ... 薛十三
    機器俠 (2009) ... 徐大春
    花木蘭 (2009) ... 門獨
    建國大業 (2009)    
    用心跳 (2010)    
    讓子彈飛 (2010) ... 假張麻子
    風語 (2011)    
    風暴 (2013) ... 曹楠
    大陸小島 (2013)    
    救火英雄 (2014) ... 海洋
    開羅宣言 (2015)    
    特工爺爺 (2016) ... 王局長
    上海王 (2017)