Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾國祥
Derek Tsang Kwok-Cheung  ♂





 
Filmography (2001-2017)
 
  導演 (6 films)
    戀人絮語 (2010)    
    四夜奇譚 (2010)    
    醉后一夜 (2012)    
    澳門街 (2014)    
    Good Take! (2016)    
    七月與安生 (2016)    
  剪接 (2 films)
    機動部隊絕路 (2008)    
    戀人絮語 (2010)    
  演員 (50 films)
    幽靈情書 (2001) ... 亞史
    金雞 (2002) ... 嫖客 3
    大丈夫 (2003) ... 郭天佑 (少年)
    咒樂園 (2003) ... 丹
    見鬼2 (2004)    
    AV (2005) ... 何寶華
    後備甜心 (2005) ... Pie
    地老天荒 (2006)    
    黑白道 (2006) ... 細B
    半醉人間 (2006) ... 葉偉權
    伊莎貝拉 (2006) ... 張碧欣追求者
    反斗狂奔 (2006) ... Peter
    我要成名 (2006) ... 樂仔
    戲王之王 (2007)    
    單身部落 (2007) ... Woody
    小心眼 (2007)    
    鬼計 (2007)    
    機動部隊絕路 (2008)    
    一個好爸爸 (2008) ... 雞仔
    一半海水,一半火焰 (2008)    
    嚇死你! (2008) ... 雀友 B
    親密 (2009) ... 松
    月滿軒尼詩 (2010) ... 急症室醫生
    維多利亞壹號 (2010) ... 祥仔
    囡囡 (2010) ... 阿駿
    飛砂風中轉 (2010) ... 年青火腩
    前度 (2010) ... 阿蘇
    大世界 (2011)    
    春嬌與志明 (2012) ... 余春嬌弟弟
    消失的子彈 (2012)    
    小偷們 (2012) ... Jonny
    紮職 (2012) ... 阿祥
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012) ... 賊
    血滴子 (2012)    
    飛虎出征 (2013) ... 蝦米
    Z風暴 (2014)    
    豪情2 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    屍城 (2014)    
    金雞SSS (2014)    
    澳門街 (2014)    
    賭城風雲II (2015) ... 國際刑警
    同班同學 (2015)    
    賭城風雲III (2016) ... 國際刑警
    老笠 (2016)    
    惡人谷 (2016) ... 史公子
    Good Take! (2016)    
    S風暴 (2016)    
    春嬌救志明 (2017)    
    狂獸 (2017)    
  策劃 (1 film)
    維多利亞壹號 (2010)    
  編劇 (4 films)
    伊莎貝拉 (2006)    
    維多利亞壹號 (2010)    
    戀人絮語 (2010)    
    Good Take! (2016)