Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾國祥
Derek Tsang Kwok-Cheung  ♂





 
Filmography (2001-2017)
 
  導演 (6 films)
    戀人絮語 (2010)    
    四夜奇譚 (2010)    
    醉后一夜 (2012)    
    澳門街 (2014)    
    Good Take! (2016)    
    七月與安生 (2016)    
  剪接 (2 films)
    機動部隊絕路 (2008)    
    戀人絮語 (2010)    
  演員 (50 films)
    幽靈情書 (2001) ... 亞史
    金雞 (2002) ... 嫖客 3
    咒樂園 (2003) ... 丹
    大丈夫 (2003) ... 郭天佑 (少年)
    見鬼2 (2004)    
    後備甜心 (2005) ... Pie
    AV (2005) ... 何寶華
    伊莎貝拉 (2006) ... 張碧欣追求者
    反斗狂奔 (2006) ... Peter
    我要成名 (2006) ... 樂仔
    地老天荒 (2006)    
    黑白道 (2006) ... 細B
    半醉人間 (2006) ... 葉偉權
    小心眼 (2007)    
    鬼計 (2007)    
    戲王之王 (2007)    
    單身部落 (2007) ... Woody
    嚇死你! (2008) ... 雀友 B
    機動部隊絕路 (2008)    
    一個好爸爸 (2008) ... 雞仔
    一半海水,一半火焰 (2008)    
    親密 (2009) ... 松
    前度 (2010) ... 阿蘇
    月滿軒尼詩 (2010) ... 急症室醫生
    維多利亞壹號 (2010) ... 祥仔
    囡囡 (2010) ... 阿駿
    飛砂風中轉 (2010) ... 年青火腩
    大世界 (2011)    
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012) ... 賊
    血滴子 (2012)    
    春嬌與志明 (2012) ... 余春嬌弟弟
    消失的子彈 (2012)    
    小偷們 (2012) ... Jonny
    紮職 (2012) ... 阿祥
    飛虎出征 (2013) ... 蝦米
    金雞SSS (2014)    
    澳門街 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    豪情2 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    屍城 (2014)    
    同班同學 (2015)    
    賭城風雲II (2015) ... 國際刑警
    惡人谷 (2016) ... 史公子
    Good Take! (2016)    
    S風暴 (2016)    
    賭城風雲III (2016) ... 國際刑警
    老笠 (2016)    
    春嬌救志明 (2017)    
    狂獸 (2017)    
  策劃 (1 film)
    維多利亞壹號 (2010)    
  編劇 (4 films)
    伊莎貝拉 (2006)    
    維多利亞壹號 (2010)    
    戀人絮語 (2010)    
    Good Take! (2016)