Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周俊偉
Lawrence Chou Chun-Wai  ♂
Aliases:  周浚偉





 
Filmography (2001-2017)
 
  演員 (36 films)
    初戀拿喳麵 (2001)    
    戀愛起義 (2001)    
    賤精先生 (2002) ... 豬仔
    戀愛行星 (2002) ... Dr.
    見鬼 (2002) ... 華
    古宅心慌慌 (2003) ... 李思棋
    六樓后座 (2003) ... Wing
    阿孖有難 (2004)    
    七年很癢 (2004)    
    猛龍 (2005)    
    AV (2005) ... 梁志安
    鬼域 (2006)    
    地老天荒 (2006)    
    生日快樂 (2007) ... 小D
    森冤 (2007) ... 黃柏木
    嚇死你! (2008) ... 分飾雀友 A, 斧頭護衛
    狂蟒驚魂 (2008)    
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008) ... 梁 Wing
    維多利亞壹號 (2010) ... 安仔
    四夜奇譚 (2010)    
    童眼 (2010)    
    前度 (2010) ... 阿樹
    東風破 (2010) ... 余麟
    大藍湖 (2011) ... 林進
    雪刃 (2012)    
    醉后一夜 (2012)    
    血滴子 (2012)    
    低俗喜劇 (2012) ... 警察
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    飛虎出征 (2013) ... 澳門司警警員
    恐怖在線 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    王家欣 (2015)    
    Good Take! (2016)    
    幸運是我 (2016)    
    追龍 (2017) ... 花仔榮