Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
彭正熙
Curran Pang Ching-Hay  ♂
 
Filmography (2001-2019)
 
  剪接 (53 films)
    愛君如夢 (2001)    
    無間道 (2002)    
    當男人變成女人 (2002)    
    無間道II (2003)    
    咒樂園 (2003)    
    老鼠愛上貓 (2003)    
    無間道III (2003)    
    死亡寫真 (2004)    
    江湖 (2004)    
    大佬愛美麗 (2004)    
    阿孖有難 (2004)    
    美麗酒吧 (2005)    
    見鬼10 (2005)    
    妄想 (2006)    
    鬼域 (2006)    
    塚愛 (2007)    
    C+偵探 (2007)    
    森冤 (2007)    
    愛鬥大 (2008)    
    嚇死你! (2008)    
    愛出貓 (2009)    
    愛情故事 (2009)    
    風雲2 (2009)    
    關人7事 (2009)    
    童眼 (2010)    
    B+偵探 (2011)    
    夢遊 (2011)    
    報應 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    笑詠春 (2011)    
    聽風者 (2012)    
    追凶 (2012)    
    同謀 (2013)    
    逃出生天 (2013)    
    魔警 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    豪情2 (2014)    
    女生宿舍 (2014)    
    盂蘭神功 (2014)    
    花街柳巷 (2015)    
    上身 (2015)    
    宅女偵探桂香 (2015)    
    搏擊奇緣 (2015)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    破風 (2015)    
    我老婆係明星 (2016)    
    狂獸 (2017)    
    非凡任務 (2017)    
    古宅 (2018)    
    愛.革命 (2018)    
    無雙 (2018)    
    廉政風雲 (2019)    
    你咪理,我愛你! (2019)    
  編劇 (1 film)
    阿孖有難 (2004)